Cryolipolyse Ultra Pro

De voordelen van de Cryolipolyse Ultra Pro

Met de its Cryolipolyse Ultra Pro bent u de koploper op het gebied van vetbevriezen.

its Cryolipolyse Ultra Pro is een professioneel apparaat dat in slechts 30 minuten de probleemzones aanpakt. 1 behandeling per maand en na slechts 3 a 4 behandelingen is het reslutaat bereikt. Heb je last van lichaamsvet dat je met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing! Tijdens deze behandeling, ook wel bekend als cryolipolyse, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Cryolipolyse vermindert plaatselijke vetophopingen door vetcellen in het lichaam af te koelen tot -11 graden waarna ze afbreken en uit je lichaam wegvloeien op natuurlijke wijze, via je afvalstoffen. Een vermindering van hardnekkig vet zonder extra grote inspanningen, extensief sporten of veeleisende diëten.

Door lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen kunnen bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals buik, love handles, bovenarmen, (kipfiletjes) binnenkant bovenbenen, billen en zelfs de onderkin effectief en definitief worden aangepakt zonder hersteltijd binnen een behandeling van slechts 30 minuten. Als extra optie is een groot unieke behandelkop voor de cliënten met grotere buiken. De behandelkoppen van de its Cryolipolyse Ultra Pro zijn vervaardigd van hoogwaardige siliconen voor uitermate comfortabele behandelingen.

NIEUW NIEUW NIEUW:

360 graden Koelsysteem. Dit houdt in dat de huid in een behandel vacuumkop gezogen wordt en de lichaamszone rondom gekoeld wordt. Hierdoor ontstaat er op elk gebied dezelfde diepe koeling en dit resulteert in betere resultaten. De kou vervliegt dus niet, waardoor door de behandeling effectiever is en het resultaat beter zelfs tot 100%. De meeste cryolipolyse apparaten waar veel klinieken nog mee werken nemen rechtstreeks het oppervlak van het vacuum aan, terwijl de its Cryolipolyse Ultra Pro 360 graden oppervlak aanpakt. Hierdoor is er na de eerste behandeling al resultaat. Daar waar andere apparaten slechts 40% kunnen koelen, koelt de its Cryolipolyse Ultra Pro 100% de gehele zone. Dus sneller een prachtig resultaat!

INCLUSIEF PLAATSING

Alle prijzen zijn inclusief plaatsing en gebruiksklaar maken op locatie.

24 MAANDEN GARANTIE

Wij hanteren 24 maanden garantie op al onze producten.

GECERTIFICEERDE 1 OP 1 TRAINING

Bij aankoop van onze producten kan je rekenen op gecertificeerde 1 op 1 trainingen.

SNELLE LEVERING

Onze producten worden binnen uiterlijk 14 dagen geleverd. Uiteraard inclusief plaatsing.

SCHERPE PRIJZEN

Verdien de investering binnen no-time terug met een paar behandelingen!

ONDERHOUD

Its Your Beauty kan in overleg uw apparatuur voorzien van service en ondehoud.

We roepen niet voor niets dat we Simply The Best zijn

its your Beauty is het adres voor hoog gekwalificeerde CE gecertificeerde schoonheid en beauty en medical apparatuur tegen betaalbare prijzen. its Your Beauty b.v levert uitsluitend apparatuur die op punten in samenwerking met de fabrikant zijn verbeterd. Denk aan de  geavanceerde koelsystemen en high tech 3 Wave laserbars, dus inwendige perfectie. Deze apparatuur wordt uitvoerig getest door its Plasma Lift Nederland . De apparaten die “uitmuntend” scoren worden verkocht door its Your Beauty B.V.  U kunt de recensies bekijken op instagram itsplasmaliftnl.

Wij roepen niet voor niets dat wij Simply the Best zijn.

Vraag dit product aan door het onderstaande formulier in te vullen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Offerte aanvragen

Open chat
1
App by Webdesignsucces
Hoi!

Kunnen wij je ergens mee helpen?