Diode Ice Laser 3 Wave Beauty/Medical Pro

De voordelen van de Diode Ice Laser 3 Wave Beauty/Medical Pro

Hoe gebruik je dit product als expert of beginnende expert?

Beginnende experts hoeven alleen het huidtype, de haarkleur en de haartextuur te kiezen en het toestel geeft automatisch de juiste parameter. Het handstuk is voorzien van een screen zodat u tijdens het behandelen eenvoudig de instellingen kunt controleren en zorgt vanwege de ultra vormgeving bovendien voor dat je als expert ook na langdurig gebruik niet moe wordt of zelfs kan overschakelen op het voetpedaal voor grotere zones.  

INCLUSIEF PLAATSING

Alle prijzen zijn inclusief plaatsing en gebruiksklaar maken op locatie.

24 MAANDEN GARANTIE

Wij hanteren 24 maanden garantie op al onze producten.

GECERTIFICEERDE 1 OP 1 TRAINING

Bij aankoop van onze producten kan je rekenen op gecertificeerde 1 op 1 trainingen.

SNELLE LEVERING

Onze producten worden binnen uiterlijk 14 dagen geleverd. Uiteraard inclusief plaatsing.

SCHERPE PRIJZEN

Verdien de investering binnen no-time terug met een paar behandelingen!

ONDERHOUD

Its Your Beauty kan in overleg uw apparatuur voorzien van service en ondehoud.

We roepen niet voor niets dat we Simply The Best zijn

its your Beauty is het adres voor hoog gekwalificeerde CE gecertificeerde schoonheid en beauty en medical apparatuur tegen betaalbare prijzen. its Your Beauty b.v levert uitsluitend apparatuur die op punten in samenwerking met de fabrikant zijn verbeterd. Denk aan de  geavanceerde koelsystemen en high tech 3 Wave laserbars, dus inwendige perfectie. Deze apparatuur wordt uitvoerig getest door its Plasma Lift Nederland . De apparaten die “uitmuntend” scoren worden verkocht door its Your Beauty B.V.  U kunt de recensies bekijken op instagram itsplasmaliftnl.

Wij roepen niet voor niets dat wij Simply the Best zijn.

Ervaar de techniek van de toekomst

De Diode Ice Laser werkt op basis van 3 krachtige diode golflengten. Bekijk de video om alles over de drie golflengten te lezen. De 3 golflengtes gecombineerd zorgen voor verschillende lagen energie wat meerdere typen haar vernietigd in een enkele shot. Hierdoor heeft u sneller en meer resultaat per behandeling vergeleken met traditionele diode laser apparatuur.

Vraag dit product aan door het onderstaande formulier in te vullen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Offerte aanvragen

1064 NM

1064 NM dringt diep door in de haarfolikel waarmee dieper gelegen haren inclusief haarzakje kunnen worden aangepakt. Deze 1064 golflengte is hiermee zeer geschikt voor gebieden zoals de schaamstreek en oksels. Bovevndien verjongt de 1064 NM de huid.

808 NM

De 808 NM Golflengte is bekend als diodelaser en wordt in de ontharingswereld gezien als de gouden standaard. Door deze golflengte wordt de haarfollikel diep gepenetreerd. Door een combinatie met een hoog gemiddeld vermogen en een hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per secode is een comfortabele, effectieve en snelle behandeling mogelijk.

De Alexandrite 755 NM

De alexandrite golflengte is een bekende in de wereld van ontharing. Deze golflengte staat bekend om zijn effectieve werking bij licht gekleurde en dunne haartjes.

Open chat
1
App by Webdesignsucces
Hoi!

Kunnen wij je ergens mee helpen?